Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem pove?anja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zato namjetaj po mjeri

Zato to je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tritu 1000 eura, a izradom namjetaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, utedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Pii nam

Matije Gupca 117, 32100 Vinkovci


U salon s kuhinjama nemojte "...usput navratiti...", ve? ciljano, naoruani mjerama, katalozima, eljama i prijedlozima. Naravno, to su Vae mjere i podaci o prostoru iscrpniji, to ?e i na odgovor biti precizniji i jasniji.
Vae mjere ne moraju biti odve? precizne (precizno ?emo izmjeriti mi).
Osim mjera zidova potrebna nam je i pozicija vode i odvoda, udaljenost nekog prozora od po?etka jednog ili drugog zida, irina toga prozora i visina od poda do klup?ice, visina do neke cijevi od centralnog grijanja ili plina itd. Izmjerite i zapiite sve ono to Vam se ?ini da bi moglo biti vano. Imati nekoliko fotografija toga prostora na memory sticku ili u mobitelu dodatno bi nam pomoglo.
Sve te mjere i podatke moete nam poslati i mailom. Neka u tom mailu svakako bude i broj telefona za eventualna dodatna pitanja. Naglasite nam kakve ure?aje elite ili imate. U odgovoru ?emo Vam, osim cijena, poslati i 3D prikaze Vae kuhinje.
Mob: 098/161-6551
Tel: 032/363-177
032/338-506
Skype: stolarija_zelac_vinkovci
E-mail: stolarija.zelac@gmail.com

 


Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com