Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

Specifikacije materijala

 

Specifikacije materijala:

Iveral je materijal koji se dobiva prešanjem drvnog iverja i veziva u ploče koje se naknadno oblažu folijama različitih dekora. Kod kuhinje 18 milimetarski iverali koriste se za korpuse elemenata te za fronte. Za veća opterećenja koriste se iverali od 25 mm. Nakon izrezivanja materijal se oblaže kant trakama debljine 0,5 ili 2 mm čime ga se zaštićuje i čini otpornim na vlagu. Iverali su savršeni materijali za izradu Vašeg namještaja bilo da se radi o kuhinji, uredskom namještaju ili ugradbenim ormarima.

 

Akril je prava alternativa za sjajno lakirane proizvode i preporučljiv svima koji žele inovacije u svom domu. Ploče su obostrano oplemenjene s akrilom gdje je jedna strana sjajna (najčešće vidna stana), a druga mat. Ploča akrila izuzetno je ravne površine, otporna na djelovanje svjetla, habanje, a može se polirati pastama kao i lakirana površina. Upotrebljava se kao fronta u izradi kuhinje, kupaonica i ostalih dijelova namještaja.

Medijapan predstavlja jedan od kvalitetnijih materijala za izradu kuhinje i ostalog namještaja. Mogućnosti obrade medijapana su neograničeni, različita urezivanja, izrezivanja i oblikovanja su moguća. Kod kuhinje to predstavlja blago zaobljene rubove vrata, a kod drugog namještaja i puno više. U svojoj završnoj lakirnoj verziji nudi se u visokom sjaju i matu, takvog ga je moguće polirati te je otporan na vlagu i masnoću. Dostupan je u širokoj kolorističkoj paleti od nekoliko stotina boja (ral karta).

Radna ploča se sastoji od prešanog iverala presvučenog visoko prešanim HPL laminatom koji je otporan na grebanje i kemikalije po standardu BS/EN 438.  Najčešće se koristi kod modernih kuhinja  te su  debljine 38mm  dezena metalnih, drvnih i kamenih uzoraka.

 

 

Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com