Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

Specifikacije kuhinje
Article Index
Specifikacije kuhinje
Page 2
All Pages

U proizvodnji kuhinjskog namještaja koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije strojeve proizvođača Panhans i Cehisa, Scm, Robland tako da smo svojim širokim asortimanom i performansama u mogućnosti odgovoriti i na najzahtjevnije zahtjeve kupaca. Naše osoblje ima veliko iskustvo u proizvodnji namještaja i kontinuirano ulažemo u edukaciju i usavršavanje naših radnika.

Specifikacija kuhinje:

Korpus elemenata je izrađen od 18 mm oplemenjene laminirane iverice vrhunske kvalitete, istovremeno moderne i trajne. Korpus je bojom u potpunosti u skladu s frontama kuhinja, također jednak s vanjske i unutarnje strane. Uski rubovi korpusa zaštićeni su PVC trakama, što predstavlja savršeno rješenje protiv mehaničkih oštećenja, a istodobno doprinosi kompletnom izgledu.

 

 

Kuhinje Zelac opremljene su klik šarkama koji dozvoljavaju brzo i jednostavno sastavljanje i rastavljanje bez uporabe alata!

Po želji klijenata elementi se mogu opremiti specijalnim zaštitnim stoperima koji sprječavaju glasno udaranje, a time i njihovo opterećivanje.

100 ili 150 mm visina cokla zajedno s 648 i 720 mm visokim donjim elementima omogućuje postavu kuhinje prilagođenu osobnim potrebama. Također velik raspon širina dostupnih elemenata - 150, 300, 450, 500, 600, 800, 900, 1000, 1200 mm omogućuje potpuno namještanje  kuhinje od zida do zida.

Srednji elementi visina 1245, 1268, 1293, 1304, 1334 mm omogućuju ugradnju bijele tehnike na željenu prikladnu visinu, smanjujući potrebu saginjanja. Oni su također zamišljeni i kao prostorni skladišni prostori za pospremanje kuhinjskih potrepština. Širok izbor elemenata za ugradnju uređaja daje dizajneru fleksibilnost ugradnje širokog branda ili tipa uređaja.


 

Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com