Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

O nama

Tvrtka Zelac je proizvođač kuhinjskog i ostalog pločastog namještaja. Naša proizvodnja je locirana u Vinkovcima, u ulici Matije Gupca 117 (kod silosa) .

Svaka kuhinja Zelac je kuhinja po mjeri i narudžbi u kombinaciji boja i materijala po želji naručitelja, samim time individualna je i cijena svake kuhinje. Želite li da Vam napravimo kalkulaciju troškova i točnu ponudu za Vašu novu kuhinju, predlažemo da posjetite naš izložbeni salon kuhinja u Vinkovcima kako biste mogli uživo razgledati kuhinje koje nudimo i gdje Vam možemo napraviti točnu ponudu.

 

 

Veliki izbor materijala, boja te široka ponuda dodatne kuhinjske opreme zadovoljit će želje i potrebe svakog kupca. U ponudi imamo više modela kuhinja izrađenih od različitih materijala (kao što su iveral s ABS obrubom, mediapan, akril visoki sjaj) u puno različitih boja. Nudimo Vam različite dekore radnih ploča sa završnim rubovima (postforming, ABS), tridesetak modela ručkica, koji će Vam omogućiti kreiranje kuhinje iz snova.

Stručni savjeti, individualni pristup svakom kupcu, besplatna izmjera prostora, 3D kompjutorski projekt te montaža i dostava sigurno će Vam olakšati uređenje kuhinjskog prostora,

Uz kuhinje, u ponudi imamo izradu ostalog namještaja po mjeri, te nudimo ugradbene ormare s kliznim stijenama po mjeri, kao i uređenje poslovnih prostora i privatnih interijera po Vašim željama.

Kvaliteta i višegodišnja garancija, kao i kod kuhinjskog namještaja, sigurno će zadovoljiti Vaše želje i potrebe, a brzi rok isporuke i povoljna cijena dovest će Vas do nas.

U proizvodnji kuhinjskog i ostalog namještaja koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije strojeve proizvođača Panhans i Cehisa, Scm, Robland tako da smo svojim širokim asortimanom i performansama u mogućnosti odgovoriti i na najzahtjevnije zahtjeve kupaca.

 

Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com