Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

Zelac.hr
Modernizacija poslovanja obrta ZELAC sa ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje

 

Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC sa ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020

o Kratki opis projekta

Obrt ZELAC je potpisao s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag Bicro) Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj: KK.03.2.1.06.1379 za provedbu projekta „Modernizacija poslovanja obrta ZELAC sa ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje“.

Projekt ulaganja odnosi se na ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu. Implementacijom predloženog projekta Obrt ZELAC će ručnu obradu zamijeniti strojnom, čime će se smanjiti rizici od eventualnih grešaka, unaprijediti kvaliteta i optimizirati proces proizvodnje. Navedenim će doći do povećanja obima posla, širenja na nova tržišta, povećanja prihoda te otvaranja radnih mjesta.

Razdoblje provedbe projekta

Projekt se provodi od 01. listopada 2017. godine do 01. travnja 2018. godine.

o Opći cilj projekta

Doprinos povećanju konkurentnosti mikro i malih poduzetnika u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga dodatnim ulaganjem pomoću bespovratnih sredstava.

o Svrha projekta (specifični ciljevi)

1. Optimizacija troškova poslovanja realizacijom predloženog ulaganja

2. Povećanje konkurentnosti, održiv rast i poboljšanje položaja na tržištu

3. Povećanje proizvodnih kapaciteta

o Očekivani rezultati projekta

- Smanjenje broja reklamacija

- Očuvanje broja postojećih radnih mjesta

- Povećanje broja zaposlenih – Otvaranje novih radnih mjesta

- Povećanje prihoda od prodaje

o Ukupna vrijednost projekta iznosi: 473.393,75 HRK

o Ukupno prihvatljivi troškovi iznose: 378.715,00 HRK

o Iznos sufinanciranja sa strane Europske unije: 300.000,00 HRK

Za više informacija o projektu možete kontaktirati na: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite www.strukturnifondovi.hr

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija posjetite http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

 

 
Po mojoj mjeri

Izradom namještaja po Vašoj mjeri u stanu od 50 kvadrata uštedite 5000€! Kako ?

Read more
 
Kuhinja Dnevni

Ukoliko imate malu kuhinju i veći dnevni boravak, zašto to dvoje ne biste spojili?

Read more
 
Bijele kuhinje

Provodeći vrijeme u kuhinji većinu vremena radite, pripremate hranu ili čistite.Danas je moderan visoki sjaj elemenata, on će doći do izražaja i u bijeloj boji

Read more
 
Kuhinjski otok

U modernim interijerima, kuhinjski otok je pravi trend i to iz više razloga. Kao prvo, onome tko kuha nudi obilje prostora i mogućnosti.

Read more
 
Dječje sobe

Svi pamte svoje djetinjstvo. Jako je bitno kako se djeca osjećaju u vlastitoj sobi.

Read more
 
Ugradbeni Ormar

Ugradbeni ormari su idejna rješenja koji koriste manji prostor, a više odjeće

Read more
 
Manji stanovi

Ako neznate kako mali stan iskoristiti za dobit više prostora, mi znamo !

Read more
 
Spavaća Soba

U spavaćoj sobi započinjemo i završavamo gotovo svaki dan našega života.

Read more
 
Crna kuhinja

Mnogima se ne sviđa pomisao na crnu kuhinju. Jesu li oni u pravu? Naše mišljenje je da nisu.

Read more
 
Dnevni Boravak

Središte svakog stana čini dnevni boravak:u njemu se odmaramo,drijemamo, zabavljamo i družimo.

Read more
 
Tehničke karakteristike Kuhinja Zelac

Kuhinje Zelac su izrađene od visoko kvalitetnih materijala europskih proizvođača.

Korpus kuhinja izrađen je od vlago-otpornog iverala proizvođača Woodego iz Njemačke,  dok su rubovi obrađeni ABS trakom 0,5 mm  njemačkoga proizvođača Rehau.

– Stranice su spajanje jedna za drugu drvenim tiplovima dok se leđa mogu isporučivati u varijanti  lesonit (mdf) 4 mm ili iveral  10 mm

– Radne ploče su od Kaindl iz Austrije.

– Gornji elementi na zid se pričvršćuju spojnicama  koje se pričvrste na šinu koja se prethodno pričvrsti na zid....

Read more
 
O nama

Tvrtka Zelac je proizvođač kuhinjskog i ostalog pločastog namještaja. Naša proizvodnja je locirana u Vinkovcima, u ulici Matije Gupca 117 (kod silosa) .

Svaka kuhinja Zelac je kuhinja po mjeri i narudžbi u kombinaciji boja i materijala po želji naručitelja, samim time individualna je i cijena svake kuhinje. Želite li da Vam napravimo kalkulaciju troškova i točnu ponudu za Vašu novu kuhinju, predlažemo da posjetite naš izložbeni salon kuhinja u Vinkovcima kako biste mogli uživo razgledati kuhinje koje nudimo i gdje Vam možemo napraviti točnu ponudu.

 

Read more
 
Specifikacije kuhinje

U proizvodnji kuhinjskog namještaja koristimo vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije strojeve proizvođača Panhans i Cehisa, Scm, Robland tako da smo svojim širokim asortimanom i performansama u mogućnosti odgovoriti i na najzahtjevnije zahtjeve kupaca. Naše osoblje ima veliko iskustvo u proizvodnji namještaja i kontinuirano ulažemo u edukaciju i usavršavanje naših radnika.

Specifikacija kuhinje:

Korpus elemenata je izrađen od 18 mm oplemenjene laminirane iverice vrhunske kvalitete, istovremeno moderne i trajne. Korpus je bojom u potpunosti u skladu s frontama kuhinja, također jednak s vanjske i unutarnje strane. Uski rubovi korpusa zaštićeni su PVC trakama, što predstavlja savršeno rješenje protiv mehaničkih oštećenja, a istodobno doprinosi kompletnom izgledu.

 

Read more
 
Specifikacije materijala

 

Specifikacije materijala:

Iveral je materijal koji se dobiva prešanjem drvnog iverja i veziva u ploče koje se naknadno oblažu folijama različitih dekora. Kod kuhinje 18 milimetarski iverali koriste se za korpuse elemenata te za fronte. Za veća opterećenja koriste se iverali od 25 mm. Nakon izrezivanja materijal se oblaže kant trakama debljine 0,5 ili 2 mm čime ga se zaštićuje i čini otpornim na vlagu. Iverali su savršeni materijali za izradu Vašeg namještaja bilo da se radi o kuhinji, uredskom namještaju ili ugradbenim ormarima.

Read more
 


Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com