Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

Matije Gupca 117, 32100 Vinkovci


U salon s kuhinjama nemojte "...usput navratiti...", već ciljano, naoružani mjerama, katalozima, željama i prijedlozima. Naravno, što su Vaše mjere i podaci o prostoru iscrpniji, to će i naš odgovor biti precizniji i jasniji.
Vaše mjere ne moraju biti odveć precizne (precizno ćemo izmjeriti mi).
Osim mjera zidova potrebna nam je i pozicija vode i odvoda, udaljenost nekog prozora od početka jednog ili drugog zida, širina toga prozora i visina od poda do klupčice, visina do neke cijevi od centralnog grijanja ili plina itd. Izmjerite i zapišite sve ono što Vam se čini da bi moglo biti važno. Imati nekoliko fotografija toga prostora na memory sticku ili u mobitelu dodatno bi nam pomoglo.
Sve te mjere i podatke možete nam poslati i mailom. Neka u tom mailu svakako bude i broj telefona za eventualna dodatna pitanja. Naglasite nam kakve uređaje želite ili imate. U odgovoru ćemo Vam, osim cijena, poslati i 3D prikaze Vaše kuhinje.
Mob: 098/161-6551
Tel: 032/363-177
032/338-506
Skype: stolarija_zelac_vinkovci
E-mail: stolarija.zelac@gmail.com

 


Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com