Projekt: Modernizacija poslovanja obrta ZELAC s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i kapaciteta proizvodnje (klikni za detalje)

Zašto namještaj po mjeri

Zato što je cijena jednog metra kvadratnog prostora na tržištu 1000 eura, a izradom namještaja po mjeri, u jednom stanu od 50 kvadrata, uštedite 5 kvadrata, a to je 5000 eura odnosno cijena jedne kvalitetne kuhinje!

Više na Honkamajat.fi

Više na G-dizajn.hr

Piši nam

Kuhinjski otok

U modernim interijerima, kuhinjski otok je pravi trend i to iz više razloga. Kao prvo, onome tko kuha nudi obilje prostora i mogućnosti.

Sve je nadohvat ruke i čovjek se osjeća daleko opušteniji u takvom prostoru. U ovaj multifunkcionalni prostor možete pospremiti kompletno posuđe za kuhanje kao i sve potrebne pomoćne uređaje. Većinu kuhinjskih otoka možete dizajnirati i prilagoditi prema vlastitim potrebama. Drugo, zbog svoja dva lica i otvorenosti, obožavaju ga svi ukućani jer to postaje mjesto okupljanja i druženja, a gdje svatko može raditi i obavljati svoje zadatke bez bojazni da će nekome smetati. Kuhinjski otok je u biti kuhinjski blok, element koji u sebi sadrži sudoper, ploču za kuhanje, radnu površinu, pećnicu i prostor za objedovanje, a opet, može imati samo neke od navedenih elemenata. Svaka vrsta i oblik kuhinjskog otoka, bilo da ima samo elemente za ostavljanje hrane ili kompletna tehnička rješenja, može biti izvedena od različitih materijala i boja.

U našoj Galeriji pogledajte neke od naših ideja.

 

Kontaktirajte Nas

+385 98 16 16 551

stolarija.zelac@gmail.com